Vagar Corp
Kamionske Vage

Vagar Corp
Kamionske
Vage

Betonska kamionska vaga

Betonska kamionska vaga ima najnižu cenu i to joj je glavna prednost. Mana je što je fiksna, što znači da se ne može seliti sa jedne lokacije na drugu. U teoriji to jeste izvodljivo ali je neisplativo. Gde se postavi tu uglavnom i ostaje narednih nekoliko decenija. Ovo je najčešće i razlog te najniže cene u odnosu na ostale vage: betonske mobilne vage i čelične mobilne vage, ali naravno ne i jedini. Materijal takođe utiče na nisku cenu betonskih kamionskih vaga.

Most ovog tipa vage za kamione izrađen je od armiranih betonskih ploča (dva sloja R mreže i dve noseće grede) koje se nalaze u hladno oblikovanim čeličnim profilima i ujedno služe kao oplata prilikom nalivanja betona. Dimenzije svakog od 3 segmenta su 3 x 6 metara.

Cena same kamionske vage je od 10.000 do 15.000 eura. To zavisi najviše od trenutne cene čelika na tržištu kao i od opreme/elektronike koja ide uz nju.

U cenu vage nisu uračunati građevinski radovi na izradi temelja, vagarska kućica. Temelje možete raditi samostalno uz naš stručni nadzor, unajmiti građevinsku firmu koja je u blizini i koja radi posao na osnovu našeg projekta koji im mi dostavljamo ili posao prepustiti nama po sistemu ključ u ruke što je najčešće uglavnom jeftinije od građevinske firme, ali skuplje nego da sve radite sami. Prednost ove opcije je što ne dolazi do grešaka prilikom izvođenja radova. Najjeftinija varijanta je svakako da sami izvedete radove, a najsigurnija da mi to odradimo za vas, po ovom principu ključ u ruke, jer imamo na stotine projekata iza sebe.

Kućica u sklopu kamionske vage mora biti postavljena tako da se jasno vide sva četiri ćoška kamionske vage i može biti zidana, od panela ili neki stari rashodovani kiosk. Postoji opcija i bez nje, ali tada cela kamionska vaga mora biti pokrivena sa kamerama.

18 m (segmenti 6+6+6) – 80 tona
18 m (segmenti 6+6+6) – 60 tona (najprodavaniji model)
12 m (segmenti 6+6) – 40 tona
9m (segmenti 4,5+4,5) – 30 tona
6m (segment 6) – 20 tona
Kontaktirajte nas

Kontakt

Uvek smo vam na raspolaganju