Vagar Corp
Kamionske Vage

Betonska Mobilna Kamionska Vaga BETMOBIL

Ovo je najprodavaniji model kamionske vage. Razlog tome je odnos cene i praktičnosti. Ima gotovo sve prednosti čelične mobilne vage, a značajno je jeftinija. U odnosu na nju jedina mana joj je što se mora sačekati kao na betonskoj kamionskoj vagi 21 dan da se beton stregne.

Most ovog tipa vage za kamione izrađen je od armiranih betonskih ploča koje se nalaze u hladno
oblikovanim čeličnim profilima i ujedno služe kao oplata prilikom nalivanja betona. Dimenzije svakog od 3 segmenta (6 modula) su 3 x 6 metara.

Cena ovakve kamionske vage je od 15.000 do 19.000 eura za vagu 18x3m – 60 tona. To zavisi najviše od trenutne cene čelika na tržištu kao i od opreme/elektronike koja ide uz nju.

U cenu vage nisu uračunati građevinski radovi na izradi temelja, vagarska kućica. Temelje možete raditi samostalno uz naš stručni nadzor, unajmiti građevinsku firmu koja je u blizini ili posao prepustiti nama po sistemu ključ u ruke.

Najjeftinija varijanta je da sami izvedete radove, a najsigurnija da mi to odradimo pošto imamo na stotine projekata iza sebe. Kućica mora biti postavljena tako da se jasno vide sva četiri ćoška vage i može biti zidana, od panela ili neki stari rashodovani kiosk. Postoji opcija i bez nje ali tada cela kamionska vaga mora biti pokrivena sa kamerama.

18 m (segmenti 6+6+6) – 80 tona
18 m (segmenti 6+6+6) – 60 tona (najprodavaniji model)
12 m (segmenti 6+6) – 40 tona
9m (segmenti 4,5+4,5) – 30 tona
6m (segment 6) – 20 tona
Kontaktirajte nas

Kontakt

Uvek smo vam na raspolaganju