Najniža Cena Kamionske Vage

U ovom tekstu pričamo o tome zašto i koje kamionske vage imaju najnižu cenu.

Iako je mnogima prednost, niska cena kamionske vage nekome će biti odbojna, i to najčešće iz dva razloga: materijal od kog je napravljena i mobilnost vage. 

KOJE KAMIONSKE VAGE IMAJU NAJNIŽU CENU?

Najnižu cenu imaju betonske kolske vage. Ovo je velika prednost betonskih kamionskih vaga za mnoge kupce. Mana ove vage jeste to što je fiksna, tačnije, betonska kamionska vaga ne može da se seli sa jedne lokacije na drugu. Betonsku vagu gde postavimo, tu najčešće ostaje nekoliko decenija. Kažemo najčešće jer izvodljivo je da se betonska kamionska vaga pomeri, u praksi, ali nije isplativo. 

Upravo ta mobilnost, u ovom slučaju nemobilnost kamionskih betonskih vaga jeste razlog te najniže cene u odnosu na druge kamionske vage. 

Pored toga, kao što smo rekli, materijal je takođe jedan od razgoga niske cene betonskih kolskih vaga. Čelične vage su znatno skuplje zbog materijala – čelika, koji je trenutno skuplji na tržištu i njegova cena varira u zavisnosti od proizvođača čelika na tržištu.

KOJA JE TA NAJNIŽA CENA?

Cena same betonske kamionske vage je od 10.000 do 15.000 eura. To zavisi najviše od trenutne cene čelika na tržištu kao i od opreme/elektronike koja ide uz nju. Zašto i ovde spominjemo čelik? Pa zato što je most betonske vage za kamione izrađen od armiranih betonskih ploča (dva sloja R mreže i dve noseće grede) koje se nalaze u hladno oblikovanim čeličnim profilima i ujedno služe kao oplata prilikom nalivanja betona. Dimenzije svakog od 3 segmenta su 3 x 6 metara.

Moramo da napomenemo da u cenu betonske kamionske vage nisu uračunati građevinski radovi na izradi temelja, vagarska kućica, najviše zbog toga što možete da birate kako ćete da odradite temelj:

-može da se odradi samostalno uz stručni nadzor našeg tima,

-možete da unajmite građevinsku firmu koja radi temelj na osnovu našeg projekta koji mi dostavljamo,

-možete da prepustite nama ceo posao po sistemu ključ u ruke.

NE GLEDAJTE SAMO CENU!

Svakako, kada birate kamionsku vagu za svoju delatnost, nemojte gledati samo cenu, jer iako betonska kamionska vaga ima najnižu cenu, mnogima neće odgovarati najviše zbog toga što je ova vaga fiksna, ne može da se seli sa lokacije na lokaciju niti da se kasnije proda ukoliko vam više ne bude trebala. 

Najnovije Objave

Vagarska Kućica

Može biti zidana (ili iskorišćen stari objekat koji je pored), mobilna od panela ili stari kiosk. Nije bitna veličina... imamo situacije gde ljudi naprave objekat od sto kvadratnih metara gde primaju vozače, rade uzorkovanja i slično kao i situacije gde postave kontejner dimenzija 1,5x1,5 m.  Ono što je bitno i inspektoru koji overava vagu a […]

Pročitaj Više
Kako da koristite kamionsku vagu?

Svaki put pre nego što kamion popne na vagu, potrebno je da proverite da li je ukupna težina prikazana na indikatoru nula. Ukoliko nije, recimo pao je sneg ili kiša, potrebno je nulirati vagu pritiskom na taster „0“. Ako se kasnije taj sneg otopi, vaga će otići u minus, treba je opet nulirati.  ŠTA KADA […]

Pročitaj Više
Koraci Za Postavljanje Kamionske Vage?

Danas sa vama delimo korake za postavljanje kamionske vage: 1. Potrebno je da pripremite lokaciju za postavku kamionske vage: Odaberite što ravniju lokaciju sa adekvatnom drenažom i dovoljno prostora za vagu. Očistite područje od potencijalnih prepreka. Ukoliko je teren pod nagibom biće potrebno odraditi i navozne rampe. Čak i mali procenat nagiba na 18 metara […]

Pročitaj Više

Kontakt

Uvek smo vam na raspolaganju

Adresa

Pib: 113256506
MB: 21833266
Sva prava zadržava. Vagar Corp 2024
Šumska 5V Novi Sad
PIB : 113256506
MB: 21833266
envelopephone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram