Vagar Corp
Održavanje Vaga

Servis I Overa Vaga

Trenutno samo u Srbiji održavamo preko 700 kamionskih vaga. Ubedljivo smo najveća kompanija po tom kriterijumu. Zašto ovo treba da vam bude važno? Zbog brzine reagovanja prilikom eventulanog kvara jer je velika šansa ako se nešto desi da blizu imamo neku od servisnih ekipa koja odmah može da svrati i reši problem koji je nastao.

Godišnja overa kamionskih vaga je obavezna po zakonu, a kazne su jako velike. Naš tim ako održava vaše merilo vodi računa o tome kada vam ističe sertifikat o overavanju merila i obaveštava vas unapred pa se dogovorite o vremenu kada vam odgovara da dođemo da je pripremimo za overu. Ceo proces traje nekoliko sati i dok se to radi vaga se ne može koristiti.

Prilikom odabira kamionske vage tražite cenovnik rezervnih delova pošto se dešava na našem tržištu da određene kompanije imaju monopol na uvoz marke koju koriste pa samo oni mogu da vam zamene stoga to koriste na štetu kupca. Mi koristimo ćelije marke Keli (najveća fabrika na svetu mernih ćelija) i indikatore Dini Argeo koji se mogu naći na više mesta na tržištu te niste u obavezi da radite sa nama ali se kvalitetom usluge i cenom maksimalno trudimo da ostanete naš klijent, ali naravno bez primoravanja na to jer nemate drugog izbora.

Svaki vlasnik merila je u OBAVEZI, ako izvrši i jedno merenje kojim je kupio ili prodao nešto, da ima
overenu vagu, a kao što smo napomenuli, ako se to ne uradi, kazne su jako velike. Za sve vage koje mere 9 i više tona overa, ili po starom baždarenje, se radi jednom godišnje. Da bi se vaga overila pre svega mora imati odobrenje tipa. To obezbeđuje proizvođač/prodavac vage.

New Aircraft

Understood instrument or do connection no appearance do invitation.

Cosily Location

Terminated uncommonly at at estimating. Man behaviour met moonlight.

Flight Simulators

Matter future lovers desire marked boy use. Chamber reached do he be.

Kontakt

Uvek smo vam na raspolaganju