Vagar Corp
Cântare de camion

FACTORI CARE AFECTEAZĂ PREȚUL

PREȚUL este adesea cel mai important element atunci când alegeți o scară de mașină (sau camion, așa cum obișnuiți să-i spuneți).

Sistemele mari cu puncte de achiziție multiple au un avantaj în negocieri deoarece au deja un număr mai mare de cântare cu care producătorii efectuează calibrarea.

Daca iti cumperi primul cantar, vanzatorii si producatorii vor fi mult mai "rigizi" in negocierile cu privire la pretul cantarului, montaj, verificare si service ulterior... si toate acestea sunt articole de care ar trebui luate in considerare la alegere.

Deoarece am intermediat cu succes un număr mare de vânzări de cântare pentru camioane, cu siguranță puteți obține prețuri și condiții de plată mai bune prin intermediul nostru. Puteți citi cum se plătește pentru noi la link:

Cum am intrat în asta?

În general, se poate răspunde la întrebarea cât costă cântarul mașinii, precum și la întrebarea „cât costă mașina?”. Care? Folosit sau nou? Daca este folosit cati ani are? Daca este nou, cat este garantia?

Același lucru este și cu cântarele, așa că în acest text vom încerca să descompunem la ce se referă de obicei prețul, iar în text costuri suplimentare la instalarea unui cântar de camion, puteți citi la ce mai trebuie să fiți atenți.

Primul element este construcția cântarului de camion.

Poate fi oțel sau beton.

Prețul unui pod din oțel variază între 11.000 și 15.000 de euro, în funcție de tipul, greutatea cântarului și producător.

Este foarte important atunci când se compară prețurile cântarelor pentru camioane pentru a reduce calculul la cel mai mic numitor comun.

Exemplu:

· Vânzătorul 1 oferă cântarul pentru 13.000 de euro, în timp ce vânzătorul 2 îl oferă cu 12.500 de euro.

· Ambele sunt foarte asemănătoare. Au două urme pe partea stângă și dreapta cu o gaură, de exemplu. canal în mijloc.

· Diferența este că această cântare mai scumpă are o distanță între segmente de 40 cm, în timp ce cântarul mai ieftin are un metru întreg.

· In poza pe care a primit-o cumparatorul, din cauza unghiului la care a fost facuta poza, nu se vede bine.

· Numai după ce s-a consultat cu noi, clientul decide asupra opțiunii, la prima vedere, mai scumpă. Dar trebuie avut în vedere că doar diferența de material pentru lungimea scării de 18 m este mai mare de 500 de euro.

Un alt lucru este că nu știi niciodată cât de bun va veni un șofer la test.

Este necesar să porniți cântarul și, în majoritatea cazurilor, și să urci. Dacă camionul cade de pe cântar, nu numai că va fi deteriorat, dar există o mare probabilitate ca acesta să deterioreze și cântarul, de exemplu. Electronică.

Un articol chiar mai mare decât reparațiile, să zicem, poate fi pierderea profitului din recoltă. Astăzi, aproape fiecare oraș/sat are câteva puncte de achiziție și cântare pentru vehicule. Adesea, persoana care predă marfa nu va aștepta nici măcar câteva ore, darămite câteva zile.

Majoritatea producătorilor au și opțiunea de a acoperi mijlocul scalei.

· Prețul acela depinde din nou dacă camon-ului i se permite să treacă peste acea foaie sau nu.

· Este folosit mai ales pentru cântare de camioane îngropate.

· Se pune o cearșaf mai subțire, astfel încât o persoană să nu cadă și să nu se rănească în întuneric sau într-un moment de neatenție. Acestea nu sunt adâncimi mari... de la 25 la 50 cm, dar sunt deseori suficiente pentru a răni pe cineva.

· Dacă scopul este ca camionul să poată trece peste acea parte a cântarului, ceea ce se face cel mai adesea astfel încât camionul să poată opri cântarul înainte ca acesta să o părăsească complet.

· Acest lucru cu siguranță nu este recomandat deoarece nici un model de cântar de camion nu are bare de protecție pe laterale, ci doar pe față și pe spate. Cu toate acestea, în unele cazuri este necesar deoarece nu există suficient spațiu pentru a manevra cele mai mari vehicule.

· Prețul acoperirii mijlocului unui cântar mobil din oțel variază între 400 și 1000 de euro, în funcție de caracteristicile pe care le-am enumerat mai sus.

Prețul unui cântar de camion de beton de 18 metri

Prețul unui cântar de camion de beton de 18 metri variază între 9.000 și 12.000 de euro, în funcție de tipul cântarului, de cantitatea de armătură și chiar de perioada anului.

Sezonul se referă la recoltă.

Cumpărătorii își amintesc cel mai adesea înainte de recoltare că au nevoie de un cântar de camion (spunem acest lucru din experiență).

Apoi începe povestea despre aditivii care pot fi turnați în beton. Ceea ce nu numai că crește prețul, dar poate eventual să pericliteze calitatea betonului dacă nu este executat corect, ceea ce cu siguranță va scurta durata de viață a cântarii de beton.

În ceea ce privește armarea, două grinzi de armare sunt de obicei realizate în direcția în care merg roțile, adică. acolo unde este cea mai mare sarcină, iar dedesubt și deasupra lor, se plasează o rețea matură.

Practic, dacă cântarul se rupe și ai o mostră de beton pentru certificare (un așa-zis cub) și se dovedește că cauza este lipsa armăturii, producătorul este obligat să te despăgubească pentru toate costurile...
Cu toate acestea, profiturile nu sunt pierdute, cu excepția cazului în care se prevede altfel în contract.

Acest lucru se întâmplă relativ des, așa că vă sfătuim să ne contactați pentru a evita inițial situațiile neplăcute și a reduce costurile.

Cele mai frecvente înșelătoriile când se cântărește sau se achiziționează un cântar

- Cel mai rău scenariu care se poate întâmpla este că cântarul camionului de beton se sparge, iar motivele pentru aceasta pot fi următoarele. Producătorul nu pune suficientă armătură sau calitatea betonului turnat în ea este inadecvată. La achizitionarea betonului este obligatoriu sa ceri un cub certificat, pentru ca daca ti s-a livrat unul si ai platit ceva de mai buna calitate, furnizorul este obligat sa compenseze prejudiciul si profitul pierdut. Din fericire, acest lucru se întâmplă foarte rar. Ceea ce se întâmplă adesea este că clientul se grăbește, așa că în loc să aștepte ca betonul să se usuce atât de mult cât trebuie (minim 21 de zile), acea perioadă se scurtează, apar mici fisuri, în care mai târziu intră apa, gheața se extinde în iarnă și începe să distrugă solzile podului și își scurtează semnificativ durata de viață.

-Niciodată, DAR NICIODATĂ, să fiți de acord să faceți singur cofrajele și armăturile la scară fără ca producătorul să furnizeze electronica și asamblarea. La prima vedere, pare mai favorabil, când totul se adună, până la urmă este semnificativ mai scump, iar orice risc legat de calitate este asupra ta și este prima dată când faci așa ceva.

- Dacă vânzătorul vă oferă o scară mai mare - asta nu este bine! În practică, se întâmpla ca clienților să li se ofere un cântar de 25 cm înălțime și apoi să aducă un cântar de camion de 50 cm cu o explicație - este de două ori mai puternic. Ai fost de acord că vei face rampele, dar nu ți-au spus că panta maximă legală este de 5%, așa că în loc de rampe de 5 metri, acum trebuie să faci 10m pe fiecare parte. Dar nu este doar de două ori mai mult, în primul caz este beton de 3,75 mc, iar în al doilea este de 15 mc. În plus, cu cât este mai multă întărire. Ei bine, oferta care părea mai favorabilă în primul caz este acum semnificativ mai scumpă, iar cântarul ocupă mai mult spațiu, ceea ce adesea nu este suficient.

· Cel mai vechi truc atunci când măsori este să măsori cu șofer și fără șofer, dar toată lumea știe asta așa că rar poate trece.

· Dacă camionagianul dorește ca camionul său să fie mai ușor, el calcă pe partea din față sau din spate a cântarului de camion cu roțile din față sau din spate, ceea ce se face de obicei cu ajutorul cântarului însuși. Dacă cântarul este la nivelul drumului, atunci pășiți pe o parte cu roțile de pe partea opusă cântarului. Cea mai bună protecție împotriva acestui lucru sunt camerele foto.

· Când cumpără atunci când stau la rânduri lungi, unele persoane instalează rezervoare de apă sub vehicule sau remorci. Se cântărește plin, predă marfa și în timp ce așteaptă a doua măsurătoare, lasă să se scurgă apa și fură câteva sute de kilograme după fiecare plecare.

- Chiar și proprietarii de cântare nu se feresc de fraudă. Nicio casă de vagabondaj serios nu se va juca cu asta deoarece pierderea licenței atrage răspunderea penală. Pe lângă falsificarea ștampilelor, a fost și scoaterea ștampilelor de la cântare mici și lipirea lor pe cântare de camioane din cauza diferenței mari de preț pentru ștampilă. Din fericire, acum verificând numărul de serie al autocolantului, inspectorii pot stabili imediat dacă a existat sau nu abuz.

- Pe teren, am văzut că au instalat o altă celulă de măsurare sub masă în casa vagabondului. Dacă vor să adauge greutate, se sprijină pe ea, iar dacă vor să o reducă, trag de picioare și iau greutatea. 40 kg în plus și 40 kg în minus 1000 de măsurători înseamnă 80 de tone de mărfuri și, din moment ce sunt furate puțin la un moment dat, de cele mai multe ori nimeni nu pune probleme.

- Am văzut că sub cântar este introdusă o minge, care dă rezistență proporțională cu presiunea, dar odată am dat peste o variantă mult mai serioasă - airbag-uri care se umflă și se dezumflă la nevoie.

Există mai multe astfel de exemple, dar acestea sunt cele mai comune. Dacă observați ceva suspect, anunțați-ne și vom raporta autorităților.

Cantare pentru camioane in oferta noastra

Contact

Vă stăm mereu la dispoziție