Vagar Corp
Întreținerea
Balanței

Service și verificarea cântar

În prezent, întreținem peste 700 de cântare de camioane numai în Serbia. Suntem de departe cea mai mare companie conform acestui criteriu. De ce ar trebui să conteze asta pentru tine? Din cauza vitezei de reacție în cazul unei defecțiuni, pentru că există șanse mari ca dacă se întâmplă ceva, să avem în apropiere una dintre echipele de service care să treacă imediat și să rezolve problema apărută.

Verificarea anuală a cântarelor de camioane este obligatorie prin lege, iar amenzile sunt foarte mari. Dacă echipa noastră vă întreține gabaritul, se ocupă de momentul în care expiră certificatul de certificare a gabaritului și vă informează în prealabil, așa că acordați o oră care vă convine să veniți și să-l pregătiți pentru certificare. Întregul proces durează câteva ore și, în timp ce se realizează, cântarul nu poate fi folosit.

Atunci când alegeți un cântar de camion, căutați o listă de prețuri a pieselor de schimb, deoarece se întâmplă pe piața noastră ca anumite companii să aibă monopol asupra importului mărcii pe care o folosesc, deci doar ei îl pot înlocui pentru dvs., așa că îl folosesc pentru în detrimentul clientului. Folosim celule marca Kelly (cea mai mare fabrică din lume de celule de măsurare) și indicatori Dini Argeo care se găsesc în mai multe locuri de pe piață, așa că nu sunteți obligat să lucrați cu noi, dar facem tot posibilul să vă păstrăm cât mai bine. clientul nostru cu calitatea serviciului și prețul, dar bineînțeles fără a fi obligat să o faceți pentru că nu aveți altă opțiune.

Fiecare posesor de banda de masurat este OBLIGAT, daca efectueaza chiar si o masuratoare cu care a cumparat sau vandut ceva, sa o aiba
o scară certificată, iar după cum am menționat, dacă acest lucru nu se face, amenzile sunt foarte mari. Pentru toate cântarele care măsoară 9 tone sau mai mult, calibrarea se face o dată pe an. Pentru ca cantarul sa fie certificat, acesta trebuie in primul rand sa aiba o omologare de tip. Acesta este furnizat de producătorul/vânzătorul cântarului.

New Aircraft

Understood instrument or do connection no appearance do invitation.

Cosily Location

Terminated uncommonly at at estimating. Man behaviour met moonlight.

Flight Simulators

Matter future lovers desire marked boy use. Chamber reached do he be.

Contact

Vă stăm mereu la dispoziție